Bemutatkozunk

M & M Ing. Bt. – az ingatlanértékelő

Több, mint 20 éves éves fennállásunk során, már 15 éve a fő tevékenységi körünk az ingatlan értékbecslés.

cégünkről

A társaság alapítása

Cégünk, az M & M Ing. Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Bt. 2000.01.01-én kezdte meg tevékenységét, akkor még budapesti székhellyel, mint családi vállalkozás. Az alapítók természetes magyar személyek. A cégben eleinte a két alapító tag – két testvér – csak másodállásban dolgozott alkalmazotti munkájuk mellett, a fő profil mérnöki tanácsadás, mérnöki szolgáltatások voltak. Később az egyik tag felhagyott a saját tevékenységével, ezután ingatlanközvetítés lett a fő tevékenység.

Továbbra is családi vállalkozásként működik a cég, de terveink között szerepel a bővítés, új munkavállalókkal a létszám növelése.

Fennállása alatt a cég végig nyereségesen működött, adótartozása sohasem volt.

A társaság tevékenysége

Az ingatlan értékbecslési tevékenységet eddig végig Borbás Melinda alapító tag végezte, aki az első ingatlanértékelési tapasztalatait az OTP Ingatlan Rt. Ingatlanértékelési osztályán töltött 3 év alatt szerezte meg, ahol egyaránt foglalkozott lakóingatlanok-, valamint kereskedelmi és ipari ingatlanok értékbecslésével, továbbá alvállalkozók értékbecsléseinek ellenőrzésével is.

ipari ingatlanok
szakértés

A megbízásos szerződéssel több értékbecslő cégnek bedolgozott alvállalkozóként, minek során a legnagyobb számban banki értékbecsléseket készített fedezetértékelési célra, de előfordult állami- és önkormányzati ingatlanok, ill. vállalkozási célú ingatlanok értékelése is, kisajátítási, értékesítési és egyéb célokra is.

Legjelentősebb megrendelőnk az OTP Jelzálogbank. A bankcsoport részére 2007-től végzünk értékbecslési tevékenységet, 2010 óta csak lakóingatlan értékbecslést ill. műszaki szakértést épülő- ill. bővítés/korszerűsítés alatt álló lakóingatlanokra. Ez idő alatt több, mint 5200 lakóingatlan értékelés/műszaki szakértés készült az OTP és szerződött partnerei részére.

lakóingatlanok

Az Erste Bank részére lakóingatlan értékeléseket, a K&H Bank részére vállalati ingatlanok (jellemzően telephelyek, irodaházak, raktárok, üzletek, stb.) értékeléseket végzünk.

logo1.3_white

Egyéni megrendeléseket is teljesítünk. Ezek a megbízások leggyakrabban lakóingatlanok piaci értékének becslésére vonatkoznak eladási célra vagy résztulajdon értékének megállapítására. Termőföld értékbecsléket is vállalunk!

aktuális piaci árak

A megbízások teljesítését a legjobb tudásunk alapján végezzük, az aktuális piaci árakat és trendeket folyamatosan követve. Fontosnak tartjuk a tájékozottságot, úgy az ingatlanpiac, mint a jogszabályi környezet ismeretét, hiszen – különösen a banki szolgáltatásokhoz készített értékbecsléseknél – nem csak az ingatlan jelenlegi értéket kell megbecsülnünk, hanem látnunk kell a tendenciákat, a várható értéket is.

A cég tagja a MAISZ-nak, szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezik (50 MFt)

A cég szerepel a Pest megyei Ingatlanközvetítői névjegyzékben (C-421/2016.)

Nagy értékbecslői tapasztalattal rendelkező, magasan képzett kollégákkal együttműködve végezzük az értékbecslési tevékenységet!

Célunk a piaci pozíciók megtartása, növelése. Ezt elsősorban minőségi szolgáltatás nyújtására, és megbízható, tapasztalt értékbecslők alkalmazására kívánjuk alapozni.

tapasztalat
logo1.3_white

Törekszünk az alábbi értékrendszer maximális alkalmazására:

N

Megbízhatóság, a szóbeli és írásbeli megállapodások, határidők pontos betartása

N

Pontosság és alaposság a munkavégzés során

N

Diszkréció - ügyfeleinkkel kapcsolatos valamennyi információt illetően

N

Szakmaiság, korrektség - az adatok felhasználásának, a módszerek alkalmazásának, az eredmények elemzésének során

N

Felelősségvállalás az elvégzett munkáért és prezentált eredményekért

Akár 24 órán belül

Akár 24 órán belül is vállalunk helyszíni felmérést. Ez a szolgáltatásunk feláras.

Hétvégén is

Akár hétévégn is vállalunk helyszíni felmérést, ha Önnek csak az a megfelelő.

Teljeskörű tájékoztatás

Érthetően, egyszerűen, segítőkészen és rugalmasan. Nálunk ez az alap.

Elérhetőségeink

+36 30 7430 280

+36 06 27 633-667

2120 Dunakeszi,

Magyar u. 15.